Winkelwagen

Producten

Betaalmogelijkheden


Bij de Sleutelvinden.nl kunt u veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Sisow en Paypal. Betalen via deze providers is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.


Betalen via Sisow:
  • iDEAL (Allleen Nederlandse banken)
  • Bankoverschrijving (Nederland & internationaal)
  • Sofort (Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië)
  • Maestro
  • Mister Cash (België)

Betalen via Paypal
  • Credit Card: VISA / MasterCard/Diners Club/American Express
  • PayPal account

iDEAL  (Nederland) via Sisow
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij o.a. ING bank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.


Maestro
Met Maestro betaalt u veilig en snel online. Selecteer deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel.

PayPal
PayPal is een dochteronderneming van eBay en is wereldwijd het meestgebruikte online betaalsysteem. Via PayPal kunt u on-line met alle populaire creditcards, zoals Diners Club, American Express, Visa, MasterCard/EuroCard, enz. betalen. Ook is het mogelijk via PayPal te betalen met een krediet dat u via een bankoverschrijving kunt opwaarderen.
Betaling via PayPal is veilig en snel. Uw creditcard nummer, bankrekening nummer en priveadres worden aan ons door PayPal nooit ter beschikking gesteld.


Bankoverschrijving

Indien u besluit zelf de betaling via uw bank over te maken vragen wij u duidelijk het ordernummer bij de betaling te vermelden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de door u bestelde goederen versturen. Gelieve er rekening mee te houden dat het, afhankelijk van uw bank tot 2-5 werkdagen kan duren alvorens wij uw betaling ontvangen.

Rabobank 15,99,85,927
t.n.v. Digi Sales International

IBANnr: NL06RABO0159985927
SWIFT/ BIC-code:RABONL2U